VVD BEST STEUNT JEUGDTENT 'DE TENT '
Best, 26 januari 2016

Ook dit jaar is er weer een carnavalstent voor de jeugd in het centrum van Best. Een goede zaak. Waar de overheid zich steeds verder terugtrekt vindt de fractie van de VVD Best het van belang dat particuliere initiatieven als deze blijven bestaan.

De jeugdtent in Best maakt een veilig carnaval voor onze jeugd mogelijk, een plek waar zij elkaar ontmoeten en het carnavalsfeest kunnen vieren. Naast het feit dat dit voor onze jeugd erg waardevol is, gaat er een preventieve werking van uit; jeugd komt minder snel in de verleiding naar andere horecagelegenheden te gaan waar alcoholische drank wordt geschonken, met alle risico's van dien. Met de jeugdtent hebben ze hun eigen plek.

Voor de ouders is het een geruststelling te weten dat hun kinderen veilig en begeleid carnaval vieren. Dit is een groot goed voor de Bestse gemeenschap en verdient daarom onze steun. De fractieleden van de VVD Best hebben besloten om dit jaar 'stersponsor' van de jeugdtent te zijn. Wij wensen de organisatie en de bezoekers van De Tent een spetterend en veilig carnaval toe.

Ilona Vink-Bressers
Commissielid VVD Best
Tel.: 06-23720966
Stuur me een mail