HARRY SMITS
Raadslid
Adres:


Contact:
Hoofdstraat 17
5683 AA Best
:
: 06-53719195

Als ervaren raadslid zal ik mij ook in de komende raadsperiode inspannen voor een beter Best.

Als voorzitter van de commissie Inwoners en Samenleving heb ik mij ingespannen om de grote veranderingen, die er aankomen op het gebied van Maatschappelijke Ondersteuning en Jeugdzorg, op een goede wijze binnen de raad te behandelen, hetgeen zal resulteren in een beleid dat uitgaat van de eigen verantwoordelijk van de mensen, maar ook om ervoor te zorgen dat iemand die hulp nodig heeft die ook krijgt.

Daarnaast vind ik het belangrijk verder te werken aan een heldere besluitvorming, waarbij de raad niet overstelpt moet worden met overbodige informatie. De informatie moet gericht zijn om de gemeente goed te kunnen sturen en te controleren.

Voor mij staan vrijheid en vertrouwen in mensen voorop. Een bestuur is er voor de bewoners, niet andersom. Daarbij hoort ook dat men waar voor zijn geld krijgt, een efficiënte en effectieve gemeenteorganisatie die minder regels voorschrijft. De gemeente moet dienstbaar zijn aan de mensen in ons Best en meedenken met ondernemers en inwoners die hun enthousiasme, energie en creativiteit willen gebruiken om iets moois te doen voor Best.

Veiligheid is cruciaal om van je vrijheid te genieten. Vertrouwen staat voorop, maar wie dat beschaamt, moet aangepakt worden. Met deze ideeën hoop ik met u aan een mooier en beter Best te werken.
Tel.
GSM
E-mail : klik hier