NIELS GOVERS
Raadslid
Adres:


Contact:
Oirschotseweg 76/a
5684 NK Best
: 0499-310242
:

Ik ben Niels Govers. Getogen in Best. Van mijn geboorte tot mijn 19de levensjaar gewoond in Best en op mijn 30ste weer terug gekeerd naar Best. Ik ben afgestudeerd als Fiscaal Economoon aan Tilburg University. Ruim 20 jaar ben ik werkzaam geweest als fiscalist en vanaf 2017 ben ik werkzaam bij en verbonden aan Clavis: een family office in de breedste zin van het woord.

In mijn functie ben ik zeer breed actief op het gebied van Familie bedrijven, bedrijfsovernames, opvolgingsproblema-tiek, private wealth/family office etc. In die hoedanigheid ben ik veel bezig met het coördineren van processen bin-nen familiebedrijven. Voor hen regisseer ik een multidisciplinaire aanpak en verder ben ik voor hen gesprekspartner bij directie- en aandeelhoudersvergaderingen. Relevante thema's richten zich op het opzetten en aanpassen van structuren, estate planning en vermogensbegeleiding, allerlei vormen van participatie/samenwerking en het ontwik-kelen van lange termijn visie.

Naast mijn functie bij Clavis, ben ik zeer intensief betrokken in diverse netwerken, doceer en publiceer ik over het onderwerp familiebedrijfskunde en ben ik lid van diverse businessclubs en heb ik een enorme passie voor hardlopen en reizen.

Ik wil graag een bijdrage leveren door te zorgen voor verjonging in de raad met een heldere vooruitziende visie. Tevens wil ik ervoor zorgen dat Best op de kaart blijft staan, nu en in de toekomst en dat Best een leefbare en aan-trekkelijke woonplaats is en blijft. Een Best waar mensen ruimte krijgen en het leven met verve kunnen leven in Best.Tel.
GSM
E-mail : klik hier